Noggrann projektledare med språkintresse sökes!

En av våra projektledare går på föräldraledighet i slutet av sommaren, och därför söker vi nu dig som vill vikariera (på heltid) under 1 år, med chans till förlängning.

Om tjänsten

Du kommer att ha ansvar för ett antal kunder, tillsammans med övriga i teamet. Du ansvarar själv för hela leveranskedjan – från beställning, planering, leverans till förberedelser inför fakturering.

I tjänsten ingår bland annat att:

  • Ta emot beställningar från kunder.
  • Planera projekt, kontakta leverantörer, sätta deadlines, priser etc.
  • Ta emot producerat material från leverantörer samt genomföra teknisk och/eller språklig kvalitetskontroll, innan leverans till kund.
  • Lägga in och administrera alla projekt i vårt administrationssystem
  • Bistå ekonomiavdelningen med faktureringsunderlag vid varje månadsslut.

Vårt ljusa, fina kontor finns på Atlasgatan, nära S:t Eriksplan.

Om dig

Eftersom du kommer att ha kontakt med både svenska och utländska kunder och leverantörer är det viktigt att din svenska och engelska är utmärkt. En stor del av kommunikationen sker via mejl, så du måste kunna uttrycka dig på ett korrekt såväl som personligt sätt i skrift. Att kunna jobba mot, och hålla, deadlines är också en förutsättning. Om du har erfarenhet av översättning, undertextning, administration eller projektledning är det ett plus, likaså språkkunskaper utöver engelska, men det viktigaste är att du är noggrann, villig att lära dig och har en god servicekänsla. Vidare är du en team-player, men jobbar likväl starkt självständigt.

Om oss

Firstlight Media ett expansivt företag med personlig prägel. Vi är i dagsläget ett team på fem personer, alla med olika bakgrund och kompetenser. Vi drivs av att leverera kvalitetssäkrade översättningar som gör våra kunder nöjda. Vår vision är att stå med stolthet bakom varje leverans!

Tjänstens startdatum: Omgående
Tjänstens omfattning: Heltid, 100 %
För frågor, kontakta: martin@firstlightmedia.com
Skicka din ansökan till: resume@firstlightmedia.com
Sista ansökningsdatum: 2019-06-17

Firstlight Media är ett företag som erbjuder översättning, undertexter och dubbning till kunder över hela världen. Vi översätter från och till ett stort antal språk, och hanterar alltifrån biofilmer till tv-serier, filmsynopsis och marknadsföringstexter.